nick: Revolt
klasa na razie Rogue, potem dodam Mage
craft: myślę że zbieractwo, ale to jeszcze nie jest pewne
Twój świat, cały świat,
elektronicznej rozrywki...
|
nick: Revolt
klasa na razie Rogue, potem dodam Mage craft: myślę że zbieractwo, ale to jeszcze nie jest pewne |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Nick:Matir
Klasa:Warrior/Knight Craft:Narazie nie wiem |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Nick: Azzar
Klasa: Mag/Priest Lvl: 21/4 Craft: Alchemia Godziny grania: Weekend- 10-13, 16-20 W tygodniu- 18-20, 19-20, bądź 13-16. (Nie jestem nolifem Mam 16 lat, grałem w WoW'a, Silkroada uważam za totalne gówno. RoM przeszedł moje najszczersze oczekiwania, ponieważ czytałem o nim trochę gdy jeszcze nie grałem i część ludzi marudziła, ale po pobraniu gry okazało się, że gra jest warta swojej wagi. Gram magiem/preiestem, wolę dużo bardziej maga, priesta stworzyłem nie dla party, ale dla siebie i 20-30 lvl nim całkowicie mi wystarczy. Idem graśś... Hej ho. hej ho na rajda by się szło... |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Nick: Xioan
Klasa: Rogal/Scout Lvl: Systematycznie rosnie Craft: Brak ( jak narazie, po podbiciu lvlu do ok 40 zaczne sie bawic w farm i craft ) Godziny grania: Weekend- 8a.m-3a.m (uzaleznione od czynnikow zewnetrznych jak kobiety i przyjaciele) W tygodniu- 16-23, (Jak wyżej uzależnione od kilkku czynnikow niezaleznych odemnie --V) Teraz regułka o mnie: Wiek 26 lat Informatych pracujacy jako technolog-konstruktor, doswiadczenie w grach nastepujace: WoW Silkroad online L2 Holic Archlord Atlantica online Tibia Sword of the new world Dekaron (2Moons) 9Dragon i kilka innych o ktorych nie wspomnialem powyżej Nickname: Xioan Guild: Hellfire |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Nick: Daketarris
Warrior 27 lvl / Rouge 18lvl Craft: Brak dożywotnio |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Wszystkie osoby które chcą dołączyć do guildi Hellfire proszone są o kontakt ze mną w grze..nick Rohen
"This who fight and run away, will survive another day" |
||
| Góra |
|
Nick: Bajelord86
Profesja : Mage/Scout Craft: raczej tworzenie broni i zbroji Pozdrawiam |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Nick: Wladi
Klasa: Knight/Priest albo Warrior Craft: Na razie próbuję alchemii, kowalstwa, płatnerstwa i zapewne, którąś z tych rzeczy się zajmę. Cóż nie jestem za bardzo obyty w grach MMO a zwłaszcza jeśli chodzi o uczestniczenie w takiej społeczności, rajdy i instancje ale miejmy nadzieję, że szybko się nauczę:-). |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości