Twój świat, cały świat,
elektronicznej rozrywki...
|
ciekawe czy bedziecie najlepszym alliance w grze;p(tez gram w jd)
![]() |
|||||||||||
| Góra | ||||||||||||
|
najlepszym alliance w grze jest Desire i nic raczej tego nie zmieni
|
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Zgadzam się ale dlaczego wszystkich mierzysz jedna miarą?
Sam Polakiem jesteś i w cale nie jest powiedziane czy ty umiesz się w grze zachować, Polacy w Desire na pewno są tacy sami jak u Nas… i tak samo będą się zachowywać więc pod tym względem porównanie jest nietrafione ;/ Co ci po graczach skoro inne narody też mają czarne owce które też pewnie są w Desire To, że jesteśmy liczną gildią na razie też jest ok… za niedługo połowa się wykruszy i będą miejsca na kolejne osoby w efekcie końcowym nazbiera się zgrana i dobra ekipa PS. Pisałem już nie raz.. ale jeżeli złapiecie naszego gracza na używaniu haków itp. to z miejsca dostaje kicka z gildii a za wszelkiego rodzaju przekleństwa ostrzeżenie (przy 3 zostaje wydalony) oczywiście ostrzeżenia przedawniają się po około 3 miesiącach PS2. Na razie brak większej konkurencji co do aliansów w większości polskich … |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
to w końcu mówimy o Alliance czy o gildii
|
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
tak... bo teraz macie no live w kilka osoba... ale wystarczy ze kilka odejdzie i będzie kiepsko.
Jeżeli juz chcesz tak rozróżniać gildia allianc itp.. to w grze nie ma gildii (więc nie wiem o czym ty myślałeś a Gildia Avallone to nie tylko JD i to nie tylko tych 80+ ludzi ale znacznie więcej) tylko clany, rzucasz sie jak ryba bez wody byle sie czegos doczepić, chcieliśmy zareklamować naszą gildie i grę więc napisaliśmy parę postów a Ty nie potrafisz zrozumieć, że inni mają inne poglądy niż ty... Nie tylko LVL sie liczy... ale przyjemność z gry, poznawanie nowych osób, rozmowy na czacie a z tego co widzę to mówiąc, że grasz... pewnie wykonujesz 2 quest na dzień na max exp a potem ustawiasz bota i idziesz pograć w coś innego... taki urodzony boter jednak nie mi to oceniać w końcu każdy gra jak lubi. Uważasz, że z Polakami źle się gra, w sumie to i racja ale ktoś ich musi nauczyć jak nie być chamskim wobec innych nacji, a twoje poglądy są tak samo śmieszne jak tych ludzi którzy śmieją się z mojego PL za Nickiem… Dlatego, że tylko dzieci takie mają a ja 20+ dlatego, że to n00by tak mają, no ok. ok… Jednak ktoś powinien pokazywać, że Polacy to nie tylko banda dzieciaków które KSują moobki albo kradną Lota z gry. A wy tam wspaniali gracze ukrywajcie się pod angielskimi Nickami i grajcie w zagranicznych klanach, pewnie połowa z Was mówi jeszcze, że są tacy wspaniali a reszta Polaków to banda złodziei i n00bów. Jak chcesz porozmawiać o twoich i moich poglądach to chętnie pogadam w grze… tylko spróbuj nie obrażać mnie na wstępie rozmowy |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
nie zamierzam Cie obrażać jak powiedziałem kultura ponad wszystko : ). Nie zamierzam również się kłócić bo to nie ma sensu : ).
|
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
W końcu zrozumiałeś
|
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Gra wygląda na ciekawą, nawet trochę mi się spodobała ale jakoś nie mam czasu i chęci w nią grać.
Może ktoś bardziej doświadczony napisze coś więcej na temat klas itp. No i jak jest z grindem np. po 50 lvl`u. ___________________________________________________________________________________ Piszcie coś więcej, bo posty typu są zbyt krótkie, a ponadto nie wnoszą nic do tematu. Poprzez pasję pozyskuję siłę. Poprzez siłę pozyskuję władzę. Poprzez władzę pozyskuję zwycięstwo. Poprzez zwycięstwo łańcuchy moje zostają zerwane. |
||
| Góra |
|
Jeśli chodzi o mnie to ja od 1-30 lvla głownie grind 30-45 to już głownie eventy (powtarzające się codzień)45-60 to raczej głownie grind i eventy 60-74 głownie guild pt + eventy 75-90? narazie mam 74 lvl i 95% (uha zaraz upne ;d ) więc tylko q i eventy bo nie opłaca mi się expic na słabych mobach w jednej lokacji (60-75) a w tej mocniejszej (75-90) za dużo potów idzie
jadeon- mag ma trochę nietypową broń bo walczy mieczem z daleka.Co tu więcej pisać dużo MP mało HP dobry dmg mało defa (wiadomo) vim-typowy tank dużo defa dużo hp zadaje całkiem niezły dmg. skysong- typowy healer/buffer ma dość sporo defa i nie najgorszy dmg lupin-jak ktoś grał w WoWa to można go porównać Rogue Szybki dość wysoki dmg kosztem defa modo- coś w stylu druida walczy jakby takimi kastetami ma kilka przemian i chyba najładniejsze sety grze : ) |
|||||||||
| Góra | ||||||||||
|
Jesli zaczne grać to pewnie wezme modo. Bo pewnie jakbym wziął maga to trzeba dużo potkow itp.
A może ktoś mi coś powie więcej o tej postaci, czy nie odstaje zbytnio od innych jeśli chodzi o pvp i grind. PS: Może zacznę grać, ale najpierw wolałbym uzyskać odpowiedź na pytania które zadałem. PS2: Ta gildia to na serwerze Shura?? No patrze na forum, to trochę pokręcony buidy są ale jakoś się połapie, zawsze można popytać pl graczy. Poprzez pasję pozyskuję siłę. Poprzez siłę pozyskuję władzę. Poprzez władzę pozyskuję zwycięstwo. Poprzez zwycięstwo łańcuchy moje zostają zerwane. |
||
| Góra |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości